>O söte juletid

>

Er like optimistisk som alltid – tror at jeg kan gjöre unna all julehandlingen på en dag, og spesielt fornöyd med at jeg tenkte å gjöre det unna i Sverige, som vi tross alt har et fordelaktig valutaforhold til (100 SEK = 84,23 NOK). Men selvfölgelig gikk ikke alt etter planen, ettersom det ikke var noen som hadde det jeg ville ha, hverken til den ene eller den andre, så dermed endte jeg opp med å handle til meg selv isteden… Ja, ja. Det var jo i alle fall fordelaktig aksjekurs.
Dermed må jeg fortsette handlingen i morgen, dagen etter der, den neste o.s.v. Begynner å helle mot en aldri så liten snartur til Drammen også….

Interessant å se at mitt språk er i forfall også. Bare etter to uker med lesing og skriving på engelsk, og prating på svorsk, går det nedover med gramatikken. Skammelig. Må forbedres. Hva mer kan man si? Ikke godt å vite, annet enn at jeg legger med et bilde av verdens fineste kjole, signert Missoni, nå i disse festlige tider. (Denne kjolen er fra vårkolleksjonen 2005, men det gjör ikke noe.) Nydelig!!!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.